FLUMINA MAGNA

Magunkról

FLUMINA MAGNA

MAGUNKRÓL

A 2016-os megalakulása óta mi, a Flumina Magnánál töretlen lelkesedéssel dolgozunk a kulturális szférában azon, hogy rendezvényekkel, élményekre alapuló képzési módszerekkel és magával ragadó kommunikációs megoldásokkal áthidaljuk az ügyfeleink és a célcsoportjaik közötti rést.

A kultúrát keresztezzük a vállalati értékekkel, a művészetet az oktatással, a fesztiválokat a társadalmi felelősségvállalással. Stílust adunk a rendezvényeknek, fazont az üzeneteknek, valódi élményt a szereplőknek, használható tudást az oktatási programjaink résztvevőinek. A sikert nem csak elérésben és vendégszámban mérjük, hanem a közösségben végbemenő pozitív változásokon keresztül is.

Legyen szó HR kérdésekről vagy egy teljes projekt lebonyolításáról, kommunikációs stratégia kialakításáról vagy oktatásfejlesztésről, szakértő kollégáink megszállottan keresik a legjobb megoldásokat.

FLUMINA MAGNA

És hogy miért csináljuk?

Hiszünk abban, amit csinálunk és azokban, akik megbíznak bennünket. Hiszünk az együttműködésben, a munkában, a zöld rendezvényekben, az önkéntességben, a kommunikációban, a zene erejében és abban, hogy közösen valódi változásokat, vitathatatlan eredményeket érhetünk el.